Dit is de Mastergraad van de Shambhala cursussen.


Een Shambhala-master ontvangt vele symbolen wanneer hij/zij is ingewijd in deze graad. Deze symbolen worden in het energieveld gezet, en ze zullen intu´tief verschijnen op het moment dat u ze nodig heeft voor welk doel dan ook. U hoeft ze dus niet allemaal te onthouden! U krijgt ze ook in een uitgebreide syllabus mee zodat u ze altijd op kunt zoeken.

In deze cursus leert u ook inwijdingen geven voor alle vier de graden in Shambhala zodat u de cursussen ook kunt geven. U hoeft echter geen inwijdingen te gaan geven, u kunt de kennis ook alleen gebruiken voor de eigen persoonlijke groei. De meeste mensen voelen zich niet geroepen om cursussen te geven, maar willen wel alles weten wat er te weten valt. Daarvoor kunt u de vierde graad ook gaan volgen. U heeft dan een mooi afgerond geheel.

Diverse meditaties komen aan bod om de energetische trillingsgetal te verhogen.

Omdat er steeds meer mensen Shambhala III en IV op dezelfde dag wilden doen heb ik een combinatie van beide cursussen gemaakt. U krijgt in een les van ongeveer 4 uur (10.00-14.00) de kennis, inwijdingen en oefeningen van beide graden.

De kosten voor de cursus waarin u zowel Shambhala III als IV (Mastergraad) krijgt zijn 200 euro. Deze cursus wordt vanwege de intensiteit van de energie en kennis prive gegeven.

U kunt mailen of bellen zodat we kunnen overleggen voor een datum.

Shambhala Healing graad I, graad II, graad III en graad IV
Het is nu ook mogelijk om de gehele cursus op 1 dag te doen, dit duurt van 10.00-16.00/17.00 en kost 350 euro. Omdat het een heel intensieve cursus is wordt dit alleen in een privecursus gegeven. U kunt mailen voor overleg over een datum.