Deze graad van Shambhala leert u te werken met symbolen. Ook maakt u kennis met uw eigen persoonlijke team van Opgestegen Meesters die u kutn anroepen voor hulp. 

U leert tevens de Shambhala energie op afstand te sturen. U krijgt 9 symbolen aangereikt om dit te doen. In vergelijking tot de traditionele Reiki zijn er meer symbolen en is de manier van versturen op afstand en het gebruiken van de symbolen eenvoudiger.

U leert nieuwe symbolen, waarmee er weer extra mogelijkheden tot healing zijn. U hoeft ze niet uit het hoofd te leren, u kunt ze ten alle tijde opzoeken in de uitgebreide syllabus die u meekrijgt. Ook kunt u op deze symbolen gaan mediteren om te kijken wat voor effect ze op u hebben.

U gaat samenwerken met een persoonlijke groep Opgestegen Meesters die u kunnen helpen met het healingswerk. Dit is een hele bijzondere ervaring en heeft veel effect. Cursisten staan vaak versteld van het effect van deze manier van samenwerken.

Ik geef de originele Shambhala Multi Dimensional Healing zoals die oorspronkelijk is doorgegeven door Master Saint Germain. U werkt met de Opgestegen Meesters (Ascended Masters oftewel the Lords and Ladies of the Shambhala) energie.

Omdat er steeds meer mensen Shambhala I en II op dezelfde dag wilden doen heb ik een combinatie van beide cursussen gemaakt. U krijgt in een les van ongeveer 4 uur (10.00-14.00) de kennis, inwijdingen en oefeningen van beide graden.

De kosten voor de cursus waarin u zowel Shambhala I als II krijgt zijn 150 euro. Deze cursus wordt vanwege de intensiteit van de energie en kennis prive gegeven of in een klein groepje.

U kunt ook mailen of bellen zodat we kunnen overleggen voor een datum. 

Shambhala Healing graad I en Shambhala Healing graad II
Deze cursussen zijn samengevoegd tot 1 cursus.
Tijdsduur: ongeveer 4 uur (10.00-14.00)
Kosten: 150 euro 
Inclusief: uitgebreide documentatie, certificaat, koffie, thee en versnaperingen 
Geplande data:
Shambhala Healing graad I, graad II, graad III en graad IV
Het is nu ook mogelijk om de gehele cursus op 1 dag te doen, dit duurt van 10.00-16.00/17.00 en kost 350 euro. Omdat het een heel intensieve cursus is wordt dit alleen in een privecursus gegeven. U kunt mailen voor overleg over een datum.