Reconnective HealingŪ is een levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden, die lichaam, geest en wezen kunnen helen.

Reconnective HealingŪ brengt balans en heelheid op alle niveau's: mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel. In essentie ontstaat ware heling door de verwijdering van een storing of blokkade die ons afgescheiden houdt van de perfectie van het Universum en onze goddelijke verbinding met die essentie.

Reconnective HealingŪ is geen behandeling of therapie en is veel meer dan alleen maar symptomen bestrijden. De frequenties bieden ons de mogelijkheid om meer in balans te komen. Ook krijgt u een diepere verbinding met de kosmos en uzelf. Als resultaat van deze verbinding en verkregen balans, kunnen zich fysieke en emotionele genezingen voordoen.

Reconnective HealingŪ is een al omvattende, brede bandwijdte van energie + licht + informatie. Deze frequenties werken op kwantum niveau om communicatie tot stand te brengen met ons DNA, onze cellen, ons lichaam, onze geest en ziel.

Tijdens een sessie zal u gevraagd worden om op een behandeltafel te gaan liggen, de ogen te sluiten, u open te stellen en datgene toe te laten wat zich aandient. Tijdens een sessie is het niet nodig en zelfs ongewenst om te bidden, te visualiseren, mantra's te herhalen, te mediteren of u bij voorbaat te richten op, of te hechten aan een bepaald resultaat. Laat het Universum/God/Liefde (kies zelf de omschrijving welke voor jou prettig is) u brengen wat het besloten heeft dat u nodig hebt.

De sessie duurt ongeveer 60 minuten. Hiervan is ongeveer 30 minuten voor de sessie op de behandeltafel en 30 minuten voor een voor- en nagesprek. Het beste resultaat krijgt u met een tot drie sessies die kort achter elkaar gepland staan.

Kosten: De prijs van een sessie is € 50,-.

"Als u geluk heeft zal jouw genezing komen in de vorm, waar u op had gehoopt. Als u echt geluk heeft zal uw genezing in een vorm komen, waarvan u niet had kunnen dromen. Een vorm, die het Universum voor u in het bijzonder heeft bedoeld" -Eric Pearl-