De Reconnectie® verschilt van een Reconnective healing®. De Reconnective Healing® is, zoals de naam al zegt, de healingsvorm. De Reconnectie® gaat veel dieper.

De Reconnectie® is voor uw persoonlijke evolutie.

De Reconnectie® zet u op uw levenspad en zorgt ervoor dat u levensdoelen sneller en makkelijker ontdekt en ook bereikt.

De Reconnectie® is maar één keer in het leven nodig.

De Reconnectie® bestaat uit twee sessies, die binnen maximaal drie dagen gedaan moeten worden.

Oorspronkelijk waren de meridiaanlijnen van ons lichaam verbonden met het energetisch netwerk dat om de aarde loopt. Deze lijnen zijn ook wel bekend als Ley Lines. De meridiaan lijnen van het lichaam waren ook ontworpen om buiten het lichaam door te lopen en ons te aan te sluiten aan een veel groter netwerk waarbij we verbonden werden met het hele universum. In de loop der tijden zijn wij van deze lijnen losgekoppeld.

De Reconnectie® is ontworpen om de meridiaanlijnen weer te activeren en nieuwe "Axiatonale" lijnen aan te brengen die ons her-verbinden (reconnect) met een krachtiger en meer geëvolueerd niveau dan ooit tevoren. Deze lijnen maken deel uit van een tijdloos netwerk van intelligentie. De Reconnectie® brengt en activeert 'nieuwe' lijnen die een uitwisseling toestaan van licht en informatie, de verbinding van DNA-strengen en de reïntegratie van draden.

De Reconnectie® kost €333 voor beide sessies. Dit is een wereldwijd vastgestelde prijs. Dit bedrag wordt in zijn geheel door mij gedoneerd aan diverse goede doelen zoals Stichting Wereldasielen (www.wereldasielen.nl) en Stichting Catconnect (www.catconnect.nl).

De Reconnectie® bestaat uit twee sessies, die binnen maximaal drie dagen gedaan moeten worden. Het duurt ongeveer 60 tot 90 minuten. Hiervan is 35 tot 45 minuten voor de sessie op de behandeltafel en de rest van de tijd voor een voor- en nagesprek.