NEI staat voor neuro-emotionele integratie. Het komt er in het kort op neer dat oude emoties, die u belemmeren te zijn wie u wilt zijn, verwerkt worden. NEI is een unieke en simpele methode ontwikkeld door de arts Roy Martina. Het is door de universiteit van Utrecht onderzocht en een van de meest veelbelovende nieuwe alternatieve methoden bevonden.

NEI werkt vooral met het onderbewuste. Daar wordt alles opgeslagen wat er ooit tegen u gezegd is en alles wat in uw leven gebeurd is. Als u bijvoorbeeld vaak te horen hebt gekregen dat u het toch niet kunt, gaat het onderbewuste dat geloven en wordt het erg moeilijk iets wel te kunnen.

Door middel van spiertesten en/of een bio-sensor (een soort pendel) wordt er gecommuniceerd met het onderbewuste. Door gerichte vragen kunnen we erachter komen hoe en wanneer een probleem voor de allereerste keer ontstaan is. Daarna wordt op een speciale manier de gebeurtenis alsnog verwerkt. Mensen zijn dan vrij van de bijbehorende emoties en zullen zich beter voelen.

Naast de NEI therapie werk ik met diverse andere disciplines zoals gesprekstherapie, natuurgeneeskunde, coaching, NLP, enzovoort. De methode die het beste bij de client en zijn problemen past zal worden toegepast.

Een NEI sessie van ongeveer anderhalf uur kost 70 euro.