In deze cursus gaan we contact maken met onze Gids.

Feitelijk is ieder mens van nature een potentieel 'channel' of 'kanaal'. Het gaat er slechts om deze vaardigheid te ontdekken en te ontwikkelen. Het is niet zo moeilijk als het in beginsel lijkt. U moet enkel de juiste manier en frequentie vinden. Het is vergelijkbaar met het afstellen van een radio. Als u contact heeft met uw Gids heeft u de juiste frequentie gevonden waarop u boodschappen naar hem/haar kunt zenden en ontvangen.

U leert in contact te komen met uw persoonlijke Gids (de hoofdgids). Ieder mens heeft diverse Gidsen bij zich gedurende het leven. De belangrijkste is de hoofdgids, die vanaf de geboorte tot het moment van overgaan naar de andere wereld bij u is. U heeft ook diverse andere Gidsen die er zijn om u te helpen bij een bepaalde taak in je leven, zij zijn meestal tijdelijk aanwezig.

De Gids is altijd bij u en zal alles doen om te helpen in uw leven. Als u in direct contact kunt treden met de Gids zult u merken dat u gemakkelijker in het leven komt te staan. U voelt meer rust en liefde. Door het contact dat u aangaat met de Gids krijgt u meer wijsheid over het leven en alles wat er in het leven gebeurt. De Gids wil hierbij graag helpen. 

U leert in deze cursus de energie van uw Gids te voelen en hoe u met hem/haar kunt communiceren.

De kosten zijn 95 euro. De cursus duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur. Dit is een privecursus.


Contact met je Gids / Engelen en Aartsengelen Healing graad III
Tijdsduur: 1 dagdeel (ongeveer 2 tot 2,5 uur)
Kosten: 95 euro
Inclusief: uitgebreide documentatie, certificaat, koffie, thee, versnaperingen